Medewerkers

Talent

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan.” Als dit jouw motto is dan ben jij de Pippi Langkous (m/v) die we zoeken! We zijn op zoek naar talentvolle scouts die graag willen leren en ontwikkelen. Daarom zullen er op Nawaka een aantal junior functies komen. Je gaat dan samen met een ervaren vrijwilliger aan de slag om je te ontwikkelen in je rol. Ook zoeken we talentvolle Scouts die als Teamleider aan de slag willen. HRM zorgt ervoor dat jij als onervaren leidinggevende gecoacht en getraind wordt. Interesse? Reageer dan op de open vacature.

Open vacatures

Wil jij als vrijwilliger aan de slag op Nawaka maar weet je niet zo goed wat je wil? Reageer dan op een van de open vacatures! De HRM-ers van Nawaka nemen dan contact met je op om samen te kijken waar jij goed tot je recht komt.

Beloning

Als vrijwilliger op Nawaka loop jij het vuur uit je schoenen om een mooi kamp voor de deelnemers neer te zetten. Dat vinden we heel bijzonder. Daarom vinden we het belangrijk dat onze vrijwilligers de waardering krijgen die ze verdienen. Als vrijwilliger van Nawaka kun je dan ook meedoen aan het medewerkersprogramma op en rond het water. Ook is er de mogelijkheid om gezellig samen te zijn in de bar of in je vrije tijd te chillen op het aparte medewerkers subkamp.

Planning

De werving voor Nawaka doen we in een paar fases. Tot juni werven we vooral Teamhoofden. Die gaan aan de slag met het uitwerken van de plannen voor de verschillende onderdelen. De meeste medewerker vacatures komen tegen de zomer online.

Veilig

Wij willen dat Nawaka een veilige omgeving is voor alle deelnemers en vrijwilligers. Om dat te realiseren zijn er in de voorbereiding en tijdens het evenement verschillende vertrouwenspersonen beschikbaar. Wanneer jij behoefte hebt aan een luisterend oor of wanneer jij je niet veilig voelt voor of tijdens het evenement dat kun je bij hen terecht.

Vacatures Productie

Nawaka is het eerste grote evenement waarvan de productie (opbouw, afbraak, horeca, veiligheid etc) in handen ligt van het landelijk team productie. Dit betekent dat Nawaka zelf geen productiemedewerkers werft. Wanneer je een productieklus wil doen voor Nawaka (of een ander evenement) dan loopt je sollicitatie via team productie. Meer informatie over dit team lees je op de informatiepagina van team evenementen.

Nieuwsbrieven

Om als medewerker op de hoogte te blijven over ontwikkelingen, worden er diverse nieuwsbrieven gestuurd. Hieronder vind je een overzicht van verstuurde e-mails.

Snel naar...

Whatsapp-uurtje

Elke maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Stel je vragen via 06-57746422.