Op 31 december zijn de inschrijvingen voor Nawaka 2018 gesloten. Opgeven is dus niet meer mogelijk. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden als medewerker kan nog altijd, kijk eens bij de vacatures of er een uitdagende functie voor jou bij zit. In januari en februari 2018 komen er nog meer vacatures online. Dit zijn dan de functies waarbij je niet helpt in de voorbereiding van Nawaka 2018, alleen tijdens Nawaka zelf. Weet je al welke functie jij wil gaan doen, maar staat deze nog niet online? Geef dan jouw interesse door voor de functie die jij op het oog hebt. Je ontvangt van ons dan een seintje via de mail als de vacature online staat. 

Nieuws

Deelnemende groepen

Ben je benieuwd waar alle deelnemende scoutinggroepen vandaan komen? Kijk dan snel op de onderstaande kaart. Ben je benieuwd wie er nog meer op je subkamp staan? Kijk dan snel op je subkamppagina.

Lees meer...

Nawaka Quest: Ontdek je subkamp!

Het programma onderdeel Quest gaat ook dit Nawaka weer leuke activiteiten organiseren. Naast de succesvolle QuestHunt (een gotcha met QR codes) komen er meer uitdagende activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. 

Lees meer...

Subkampen

Wisten jullie dat de groepen op Nawaka verdeeld worden over 8 verschillende subkampen? Ben je een welp, dan weet je al dat je op Rif terecht komt. Voor de scouts en explorers is het nog even spannend, want die moeten nog even afwachten waar ze ingedeeld worden. Alle subkampen zijn net een klein beetje anders. Wil je nu alvast wat meer weten over de verschillende subkampen? Bekijk dan het overzicht van de subkampen.

Het duurt nog zo lang…. Nawaka 2018

Het aftellen naar Nawaka 2018 is begonnen! Jammer genoeg duurt het nog een half jaar en dat is lang. Heel… erg… lang. En wat nu? Doe je horloge af, ga achter over zitten en denk terug aan Nawaka 2014, of de leuke opkomsten die komen. Hier zijn tips om de tijd en het aftellen makkelijker te maken.

Lees meer...

Subkampendag

Op zaterdag 17 februari is de eerste subkampendag van Nawaka 2018, wij hebben er al ontzettend veel zin in!

Lees meer...