Nawaka 2018

In de zomer van 2018 is het weer zover: Nawaka!
Het grootste waterscoutingkamp van Europa vindt plaats op Scoutinglandgoed
Zeewolde. Duizenden waterscouts uit Nederland en daarbuiten ontmoeten elkaar en
beleven tien dagen lang gave en uitdagende activiteiten op en rondom het water. De komende tijd komt steeds meer informatie beschikbaar, dus check deze site, Facebook en Twitter regelmatig voor het laatste nieuws.

Datum: 6 - 15 augustus 2018
Locatie: Scoutinglandgoed Zeewolde

Nawaka zoekt jou!

Het Nationaal waterkamp (Nawaka) is een fantastisch
waterscoutingevenement waar vele duizenden deelnemers én vrijwilligers
elke vier jaar naar uitzien. Zonder enthousiaste medewerkers is er geen Nawaka en daarom vragen we of jij wilt helpen om het Nawaka tot een succes te maken!

Over een jaar is het weer zover: Nawaka 2018. Het mooiste evenement voor waterscouts dat er is: 10 dagen lang zeilen, uitdagende (water) activiteiten, nieuwe vrienden maken, kamperen en zwemmen.
Wij raken er nu al helemaal ondersteboven van!
De voorbereidingen zijn in volle gang en meer dan 100 vrijwilligers zijn al bezig met het maken van programma’s, uitwerken van terrein tekeningen en het vullen van de website. Wil je weten wie dat zijn? Neem dan een kijkje in ons smoelenboek, wie weet zit er wel een bekende bij!
Deze keer vind Nawaka plaats op een nieuwe locatie, namelijk op Scoutinglandgoed Zeewolde. Ruim 4000 welpen, scouts en explorers kunnen straks met hun kano of lelievlet het Nuldernauw en Wolderwijd verkennen. Tot die tijd gaan wij verder met de voorbereidingen en hopen we jullie de komende tijd te ontmoeten op een admiraliteitsraad, de Kleine Vlootraad een ander evenement dan wel op het Nawaka zelf van 6 t/m 15 augustus 2018!

Carola en Ivo