Op 31 december zijn de inschrijvingen voor Nawaka 2018 gesloten. Opgeven is dus niet meer mogelijk. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden als medewerker kan nog altijd, kijk eens bij de vacatures of er een uitdagende functie voor jou bij zit. In januari en februari 2018 komen er nog meer vacatures online. Dit zijn dan de functies waarbij je niet helpt in de voorbereiding van Nawaka 2018, alleen tijdens Nawaka zelf. Weet je al welke functie jij wil gaan doen, maar staat deze nog niet online? Geef dan jouw interesse door voor de functie die jij op het oog hebt. Je ontvangt van ons dan een seintje via de mail als de vacature online staat. 

Nieuws

Subkampen

Wisten jullie dat de groepen op Nawaka verdeeld worden over 8 verschillende subkampen? Ben je een welp, dan weet je al dat je op Rif terecht komt. Voor de scouts en explorers is het nog even spannend, want die moeten nog even afwachten waar ze ingedeeld worden. Alle subkampen zijn net een klein beetje anders. Wil je nu alvast wat meer weten over de verschillende subkampen? Bekijk dan het overzicht van de subkampen.

Het duurt nog zo lang…. Nawaka 2018

Het aftellen naar Nawaka 2018 is begonnen! Jammer genoeg duurt het nog een half jaar en dat is lang. Heel… erg… lang. En wat nu? Doe je horloge af, ga achter over zitten en denk terug aan Nawaka 2014, of de leuke opkomsten die komen. Hier zijn tips om de tijd en het aftellen makkelijker te maken.

Lees meer...

Subkampendag

Op zaterdag 17 februari is de eerste subkampendag van Nawaka 2018, wij hebben er al ontzettend veel zin in!

Lees meer...

Terrein, voeding, veiligheid en productie

Wellicht hebben jullie al wat vernomen, maar achter de schermen zijn wij hard bezig om Nawaka optimaal in te plannen op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een uitdaging om ervoor te zorgen dat het voor jullie een fantastisch Nawaka wordt.

Lees meer...

Subkampendag, save the date!

Op 17 februari zal de eerste subkampendag plaatsvinden. Terwijl de groepen nog druk zijn met het inschrijven is de subkampstaf al aan de slag met het programma en dat laten ze jullie graag zien op subkampendag.

Lees meer...