Over een jaar is het weer zover: Nawaka 2018. Het mooiste evenement voor waterscouts dat er is, dat wordt gehouden van maandag 6 tot en met woensdag 15 augustus 2018. 10 dagen lang zeilen, uitdagende (water) activiteiten, nieuwe vrienden maken, kamperen, zwemmen en veel uitdaging! Wij raken er nu al helemaal ondersteboven van!

De voorbereidingen zijn in volle gang en meer dan 100 vrijwilligers zijn al bezig met het maken van programma’s, uitwerken van terrein tekeningen en het vullen van de website. Wil je weten wie dat zijn? Neem dan een kijkje in ons smoelenboek, wie weet zit er wel een bekende bij!
Deze keer vind Nawaka plaats op een nieuwe locatie, namelijk op Scoutinglandgoed Zeewolde. Ruim 4000 welpen, scouts en explorers kunnen straks met hun kano of lelievlet het Nuldernauw en Wolderwijd verkennen. Tot die tijd gaan wij verder met de voorbereidingen en hopen we jullie de komende tijd te ontmoeten op een admiraliteitsraad en andere evenementen!

Carola en Ivo (projectleiders Nawaka 2018)

 

Nieuws

Inschrijving Medewerkers geopend

Voor de volledigheid is het noodzakelijk dat naast de deelnemers ook alle medewerkers ingeschreven staan. De inschrijving voor medewerkers die gedurende het hele Nawaka (10 dagen) aanwezig zijn, is vanaf nu geopend. De inschrijfformulieren voor dag/ombouw/afbraak medewerkers, kinderoppas, e.d. volgen later. 

Lees meer...

Voor Nawaka medewerkers: Belavond

Zonder medewerkers geen Nawaka! Gelukkig is de ‘Nawaka 2018 Crew’ inmiddels al aardig groot, maar we hebben nog steeds vacatures openstaan.

Lees meer...

Belangrijke update aanmeren wachtschepen

Naar aanleiding van vragen over de aanlegmogelijkheden en toegankelijkheid voor wachtschepen op Scoutinglandgoed Zeewolde zijn diverse acties uitgezet om ervoor te zorgen dat we er een geweldig waterscoutingkamp van kunnen gaan maken volgend jaar.

Lees meer...