Op 31 december a.s. sluit de inschrijving voor Nawaka 2018. Wil jij mee met jouw groep? Geef je dan snel op! Heb je vragen over de inschrijving of iets anders? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Aanmelden als medewerker kan nog altijd, kijk eens bij de vacatures of er een uitdagende functie voor jou bij zit. In januari/februari 2018 komen er nog meer vacatures online. Dit zijn dan de functies waarbij je niet helpt in de voorbereiding van Nawaka 2018, alleen tijdens Nawaka zelf. Weet je al welke functie jij wil gaan doen, maar staat deze nog niet online? Geef dan jouw interesse door voor de functie die jij op het oog hebt. Je ontvangt van ons dan een seintje via de mail als de vacature online staat. 
 
Op donderdagavond 14 december a.s. is er een Whatsappavond, je kunt dan jouw vragen stellen via whatsapp. Houd de Nawaka 2018 Facebookpagina in de gaten voor meer info.

Nieuws

Subkampendag, save the date!

Op 17 februari zal de eerste subkampendag plaatsvinden. Terwijl de groepen nog druk zijn met het inschrijven is de subkampstaf al aan de slag met het programma en dat laten ze jullie graag zien op subkampendag.

Lees meer...

Inschrijving Medewerkers geopend

Voor de volledigheid is het noodzakelijk dat naast de deelnemers ook alle medewerkers ingeschreven staan. De inschrijving voor medewerkers die gedurende het hele Nawaka (10 dagen) aanwezig zijn, is vanaf nu geopend. De inschrijfformulieren voor dag/ombouw/afbraak medewerkers, kinderoppas, e.d. volgen later. 

Lees meer...

Voor Nawaka medewerkers: Belavond

Zonder medewerkers geen Nawaka! Gelukkig is de ‘Nawaka 2018 Crew’ inmiddels al aardig groot, maar we hebben nog steeds vacatures openstaan.

Lees meer...

Belangrijke update aanmeren wachtschepen

Naar aanleiding van vragen over de aanlegmogelijkheden en toegankelijkheid voor wachtschepen op Scoutinglandgoed Zeewolde zijn diverse acties uitgezet om ervoor te zorgen dat we er een geweldig waterscoutingkamp van kunnen gaan maken volgend jaar.

Lees meer...