Over een jaar is het weer zover: Nawaka 2018. Het mooiste evenement voor waterscouts dat er is: 10 dagen lang zeilen, uitdagende (water) activiteiten, nieuwe vrienden maken, kamperen en zwemmen.
Wij raken er nu al helemaal ondersteboven van!
De voorbereidingen zijn in volle gang en meer dan 100 vrijwilligers zijn al bezig met het maken van programma’s, uitwerken van terrein tekeningen en het vullen van de website. Wil je weten wie dat zijn? Neem dan een kijkje in ons smoelenboek, wie weet zit er wel een bekende bij!
Deze keer vind Nawaka plaats op een nieuwe locatie, namelijk op Scoutinglandgoed Zeewolde. Ruim 4000 welpen, scouts en explorers kunnen straks met hun kano of lelievlet het Nuldernauw en Wolderwijd verkennen. Tot die tijd gaan wij verder met de voorbereidingen en hopen we jullie de komende tijd te ontmoeten op een admiraliteitsraad, de Kleine Vlootraad en de Scout-In. Tijdens de Scout-In staan wij op zaterdag op de infomarkt. Wil je in 2018 mee als medewerker? Kom dan even langs bij onze stand en we laten je zien welke gezellige teams we hebben bij Nawaka! Graag zien we jou daar!

Carola en Ivo (projectleiders Nawaka 2018)

Benieuwd naar hoe Nawaka eruit ziet? Bekijk dan de terugblik naar 2014!