Deze zomer is het weer zover: Nawaka! Het grootste waterscoutingkamp van Europa vindt plaats van 6 tot 15 augustus 2018 op Scoutinglandgoed

Zeewolde. 4000 waterscouts uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Groot-Brittanië, Ierland én Egypte ontmoeten elkaar en

beleven tien dagen lang gave en uitdagende activiteiten op en rondom het water. De komende tijd komt steeds meer informatie beschikbaar, dus check deze site, Facebook en Twitter regelmatig voor het laatste nieuws.

Datum: 6 - 15 augustus 2018

Locatie: Scoutinglandgoed Zeewolde

Inschrijvingen deelnemers gesloten

Op 31 december zijn de inschrijvingen voor Nawaka 2018 gesloten. Opgeven is dus niet meer mogelijk. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden als medewerker

Aanmelden als medewerker kan nog altijd, kijk eens bij de vacatures of er een uitdagende functie voor jou bij zit. Weet je al welke functie jij wil gaan doen, maar staat deze nog niet online? Geef dan jouw interesse door voor de functie die jij op het oog hebt. Je ontvangt van ons dan een seintje via de mail als de vacature online staat.