Ondersteboven van allemaal waterfenomenen!

De acht subkampen van Nawaka zijn helemaal ondersteboven van een werelds waterfenomeen! Zo heb je Subkamp Waterval, Subkamp Oase, Rif, Aan de Gracht, Palmeiland, Bermudadriehoek en Atlantis, allemaal hebben ze passie voor water om helemaal hoteldebotel van te zijn! En bovendien zitten ze aan de andere kant van de wereld; de wereldbol ondersteboven dus!

Naast de subkampen heb je natuurlijk nog de programmaonderdelen Nautische Activiteiten, Hikes, de Centrale Markt, Actie en Quest. Door middel van allerlei emoticons zijn zij verbonden met de subkampen.
Bijvoorbeeld: I ❤️ scouting, I ❤️ zeilen, I ❤️ Nawaka, 🙃 = ❤️ = 👍.

Alles wat we momenteel doen op Facebook, Instagram en Snapchat gaat met icoontjes en daarom zijn deze leuke icoontjes ook aanwezig bij Nawaka 2018! SMILE 😀!  Overal hoteldebotel en ondersteboven van zijn.. heerlijk! LOVE! Deze gezellige figuurtjes zul je dus overal tegenkomen op het Scoutinglandgoed Zeewolde tijdens Nawaka.

We gaan de wereld op z’n kop zetten tijdens Nawaka 2018!

Taal / Language