Hartelijk welkom op Subkamp Rif!

De welpen mogen natuurlijk ook mee naar Nawaka! Maar omdat 10 dagen kamp wat veel van het goede is, kunnen de welpen de helft van het kamp mee. Helaas is de eerste week al vol. Gelukkig kan opgeven voor de tweede week nog wel! Hier geldt ook, wees snel, want vol is vol! Met je welpengroep sta je op een subkamp met allemaal andere welpen. Zo maak je nieuwe vrienden en kan je meedoen aan een spetterend programma van het subkamp Rif! Het spelprogramma is afgestemd op de welpen natuurlijk!

Week 1: 6 tot en met 10 augustus (VOL)

• Opening van Nawaka met alle scouts
  • Naar het actieveld en speciale hike voor welpen
  • Speciale welpensubkamp sluiting

Week 2: 11 tot en met 16 augustus

• Speciale welpensubkamp opening
  • Naar het actieveld en speciale hike voor welpen
  • De gondelvaart
  • Sluiting van het kamp met alle scouts

In allebei de weken is het programma gericht op het spelniveau voor welpen, met de nadruk op wateractiviteiten. De weken bestaan bijna uit hetzelfde programma. Eigen boten zijn niet nodig en kamperen ze op het terrein. Wij kijken uit naar onwijs tof waterkamp voor iedereen!

Taal / Language

Nawaka 2018 Subkamp RIF RGB