Combineer het beste van Flevoland met het mooiste van de Verenigde Emiraten en verblijf 10 dagen in een wereld van goud, olie en klasse!

Wie zijn wij

Omdat je een subkamp niet alleen kan organiseren heeft hebben we  een mooi team samengesteld. Het team van subkamp Palmeiland  bestaat  uit 3 vrouwen 8 mannen in de leeftijd van 26 tot 37. Iedereen zit  of heeft bij een waterscouting groep gezeten in Soest, Naarden, Muiden of  Zeewolde. De komende weken zullen alle teamleden zich voorstellen op  onze facebook pagina.

Thema

Het echte Palmeiland waar ons subkamp naar vernoemd is te vinden in Dubai. Dubai is onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten en in  Dubai draait het om geld, dure auto’s, mooie spullen en olie. Het is een  modern land waar luxe voorop staat en waar ontzettend rijke mensen  wonen. Daarnaast is ons motto: hoe roder hoe beter! Al deze dingen  zullen tijdens Nawaka terugkomen op ons subkamp.

Weekspel

Gedurende 10 dagen strijden de Emiraten (groepen) tegen elkaar om  zoveel mogelijk olie te bemachtigen. Deze olie kunnen ze alleen kopen  met Palmeiland Dirhams (geld) die de Emirs (bootjes) tijdens de  verschillende spellen kunnen verdienen. De Emir en zijn bemanning krijgen deze Dirhams elke dag cash uitbetaald. De prijs van olie verandert gedurende de week. Hoeveel olie weet jij voor je geld te bemachtigen?

Hulp van staf

Wij kunnen als subkampstaf natuurlijk niet alléén zorgen voor een geweldig Nawaka; hierbij hebben we jullie hulp bijvoorbeeld nodig voor het bemannen van posten, het verslepen van boten en het aansturen van kinderen. Daarnaast gaan we jullie vragen om een aantal dingen voor te bereiden, zoals een bouwopdracht voor een avondspel en het verzorgen van een outfit voor het grote openingsspel. Hier krijgen jullie de komende tijd meer informatie over.

Wij zoeken nog naar:

Het productieteam is al aardig op dreef, alleen met de inkopen kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken!  Wij zijn specifiek nog op zoek naar het volgende:  Steigerpijpen (ongeveer 400 m, liefst Layher-systeem), LEDverlichting (ongeveer 300 m), Grote tent (6 X 12 M)
Hebben jullie dit of heb je connecties in je netwerk, laat het ons weten! Mocht je nog iets anders geweldigs hebben om het kampterrein mee op te leuken, gooi dan gerust ook een balletje op.

2e subkampdag

We zouden graag nog een keer met jullie samenkomen tijdens een 2e subkampdag.  We willen dit graag doen op zaterdag 26 mei aan het eind van de middag. We zouden het leuk vinden als er van elke groep weer 2 mensen aanwezig kunnen zijn. Zet deze datum alvast in je agenda dan volgt binnenkort een tijd en locatie!

Contact

Naast deze officiële nieuwsbrief willen we jullie ook op de hoogte houden via onze social media accounts! Zo zijn we te vinden op facebook.com/subkamppalmeiland en op instagram.com/palmeiland. We zouden het leuk vinden als jullie deze kanalen zouden willen verspreiden onder de kinderen zodat we ze in de voorbereidingen al kunnen enthousiasmeren. Voor vragen kan je ons altijd mailen op

Taal / Language

Nieuwsbrief