ScoutFM: Jouw Scouting Station!

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 18:00
Geschreven door: ScoutFM.nl

Een radiozender voor en door scouts. Dus hebben scouts invloed op wat er te horen is. Dit kun je merken in de muziek, in het nieuws én in de programma’s.

ScoutFM zend uit via internet en op de grote evenementen van Scouting Nederland via een evenementenfrequentie. Dit jaar zend ScoutFM uit in augustus en september tijdens Nawaka. Op en om het scoutinglandgoed in Zeewolde is ScoutFM te beluisteren via 107.1 FM en via een stream op internet.

Er zijn ook genoeg mogelijkheden om zelf mee te werken aan onze uitzendingen. Wellicht maken jullie met je stam of explorergroep wel een te gek radioprogramma, laat je dan aan een breed publiek horen via ScoutFM. We hebben diverse mogelijkheden om je programma “on air” te brengen.

ScoutFM

Jouw favoriete nummer nog niet gehoord?