kaap-de-goede-hoop.jpg

Kaap de Goede Hoop is het bruisende middelpunt waar alle Nawaka 2018-reizigers elkaar ontmoeten. Heb je even niets te doen, loop dan naar de Centrale Markt en beleef de sfeer van Zuid-Afrika.

snooker.pngOp de Centrale Markt vind je inloopactiviteiten in 7 coole thema’s (GameWorld, Discovery, Adventure, Food, Media, Lounge en Scouting). Op de website van het Nawaka laten we elke week een sneak preview van de gave inloop activiteiten zien, die je er kunt gaan beleven.

Levend Snooker kan je spelen bij het thema GameWorld.

Op de bezoekers- en ouderdag kan je op de Centrale Markt bij het thema Adventure aan een dive-clinic mee doen. Daarvoor is het wel nodig dat je het formulier Introductie duiktank controle lijst uitprint en ingevuld en ondertekend (bij minderjarigen door ouders ondertekend) mee neemt naar Nawaka 2018.

Toko de Volle Bakskist

14540992088_0e6ce002d0_o.jpgOm iedereen de reis naar Zeewolde te besparen, verzorgt Toko de volle bakskist dit Nawaka je grote en kleine boodschappen. Ze zijn elke dag geopend voor bijvoorbeeld een warm broodje met verse sap, lekkere snacks, een ijsje of de shampoo die je thuis in de badkamer hebt laten staan.

Daarnaast hebben we er dit jaar ook voor gekozen om wat handigheidjes in het assortiment op te nemen. Een reparatieset voor de scheur die nog steeds in je tent zit, tape en WD40 (omdat je eigenlijk niks anders nodig hebt als waterscout) of waterpistolen en waterballonnen omdat het zó ontzettend warm is!

Centrale Markt presents: Nawaka Got Talent

talent.jpgJa! Dat weten we zeker. En we willen iedereen de kans geven om dat te laten zien. Op een podium bij het thema Lounge op Kaap de Goede Hoop.

Klinkt tof toch? Het enige wat je hiervoor moet doen, is meedoen aan de talentenjacht op de centrale markt. We geven iedereen de kans om te laten zien wat je/jullie kunnen. Dus neem mee wat je nodig hebt en verbaas ons. En wie weet sta jij straks op dat podium. Je kunt je inschrijven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef je tijdens het Nawaka op bij medewerkers van Lounge op de Centrale Markt.

Workshops VOL = VOL

duiktank.jpg

Water-up your skills en vele andere workshops tijdens Nawaka! Speciaal voor alle Medewerkers en Troepstaf worden tijdens Nawaka op de Centrale Markt workshops georganiseerd.

• Meer weten over de nieuwe Waterwerk kwalificatie lijn?
  • Weten hoe het nieuwe traject naar CWO opleider eruit ziet?
  • Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste waterwerk insignes voor welpen en scouts die tijdens Nawaka gepresenteerd worden?
  • Wil je meer halen uit het waterscouting spel met de voor het waterwerk aangepaste activiteitengebieden?
  • Ben je explorerbegeleider en wil meer weten over hoe je effectief een groep explorers begeleid?
  • Een workshop om je eigen zeilvaardigheden te upgraden?

EHBO- en AED/Reanimatie certificaat SNEL INSCHRIJVEN

De workshops EHBO en AED z.s.m. inschrijven in SOL: de e-learning moet namelijk afgerond zijn voordat aan het praktijkgedeelte op het Nawaka kan worden deelgenomen. Er is een special Nawaka Kortingsvoucher voor deze snelcursussen met certificaat!

Zeefdrukken

Bij thema Scouting kan jouw T-shirt van een gave Nawaka 2018- of Kaap-de-Goede-Hoop zeefdruk worden voorzien. Vergeet niet een wit of lichtgekleurd nieuw T-shirt in jouw maat (1 x gestreken) mee te nemen!

Aan deze workshops en nog vele meer kan je deelnemen tijdens Nawaka! Inschrijven bij HRM De Brug tijdens Nawaka.

plattegrond centrale markt-01.png