We brengen jullie steeds een stapje dichterbij subkamp Oase. Denk je eens in: Je rijdt in een Jeep door de woestijn en opeens zien je daar in de verte palmbomen staan. Je rijdt erheen…

oase-2.jpgAangekomen in subkamp Oase draaien je zintuigen overuren. Ons kleurrijke subkamp, met als hoofdkleur geel, springt eruit. Daar waar je op subkamp Oase een mengelmoes van geuren en uitdagende activiteiten kunt vinden. Is er in ons subkamp ook ruimte voor rust en gezelligheid in de khaima tent.

Elke dag op subkamp Oase tijdens Nawaka wordt een beleving op zich.. Hier gaan we nog niet alles over vertellen, maar een tipje van de oosterse sluier willen we wel oplichten. Ben jij al klaar voor de ultieme woestijn expeditie en vind jij de schat?

Wij kijken al uit naar jullie komst vanonder de verkoeling van de palmbomen en zullen jullie dan ook gastvrij ontvangen op subkamp Oase!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de voorbereidingen van subkamp Oase. Mocht je vragen aan ons hebben? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

oase-1.png

 
Taal / Language
 

Heb jij Oase al gevonden?

 

Groepen Oase