Wat te doen met dit koude weer?


Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 20:51

Deze koude maanden van het jaar zijn natuurlijk uitermate geschikt om al te starten met de eerste voorbereidingen voor de Nautische Activiteiten: de meesten van jullie zullen nog druk bezig zijn om de boten er weer netjes uit te laten zien voor het zomerseizoen.

Controleer je hierbij ook alvast of de inventaris (waaronder alle vlonders) compleet is? Daarnaast zou het erg fijn zijn als jullie aan beide kanten op het dolboord het bootnummer kunnen schilderen. Zo is het, ook wanneer de zeilen niet zijn gehesen, voor iedereen duidelijk om welke boot het gaat. Wanneer de boten al wel in het water liggen, dan is dit natuurlijk een geschikt moment om te oefenen voor de roei- en wrikwedstrijden en de prestatietocht... daar krijg je het ook nog eens lekker warm van!

En hebben jullie eigenlijk al nagedacht over de gondelvaart? Hoe gaat jullie groep zich op zaterdagavond 11 augustus presenteren aan de inwoners van Zeewolde? Hebben jullie al een idee hoe jullie de boten mooi gaan verlichten? Maken jullie een gave en opvallende constructie? Hoe zal Zeewolde gaan merken dat jullie de leukste/gezelligste/tofste/creatiefste groep van Nawaka 2018 zijn?

ZEEWOLDE WEERBERICHT