Op zaterdag 17 februari is de eerste subkampendag van Nawaka 2018, wij hebben er al ontzettend veel zin in!

Tijdens deze dag kom je als deelnemende groep in contact met jouw subkampstaf. De subkampstaf zal jullie vast alles vertellen over het programma van Nawaka en hoe je je hier het beste op kunt voorbereiden. Daarnaast zullen er vanuit de organisatie allerlei handige zaken worden besproken zoals de betalingen, administratieve zaken, vaarwater en informatie over het centrale programma. Verder is er ruimte tot het stellen van al je vragen!

De indeling van deze dag ziet er als volgt uit:

Inloop groep 1

10.30 – 12.30 uur

Programma groep 1, bestaande uit een centraal programma en een programma op subkampniveau.

Inloop groep 2

13.00 – 15.00 uur

Programma groep 2, bestaande uit een centraal programma en een programma op subkampniveau.

Groep 1 bestaat uit de welpen- en explorersubkampen.
Groep 2 bestaat uit alle scoutssubkampen

De locatie voor de subkampendag is Maritiem College IJmuiden, het adres is Briniostraat 10/12, 1971 HM IJmuiden.

We verwachten van elk deelnemend speltak 1 of 2 leidinggevende en die kunnen zich opgeven voor deze dag via: https://sol.scouting.nl/es/form/691/enter?token=f78gn3g575

Als er vooraf vragen zijn over deze dag dan kunnen die worden gesteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zullen zorgen voor koffie en thee, lunch moet je zelf meenemen. Tot dan!

Programma en Subkampen

Taal / Language