Foto: Ingrid Weenk

NWK Boulevard - Roddels van de subkampen

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 14:42
Geschreven door: EvG

Afgelopen dagen zijn er weer allemaal sappige verhalen op de subkampen ontstaan.

Subkamp Bermuda

Subkamp Bermuda heeft op verschillende dagen een gezamenlijk ontbijt. Bij het eerste ontbijt bleef iedereen nog aan zijn eigen tafel zitten. Het tweede ontbijt was er al een hele bank naar rechts verplaatsen. Bij de derde keer werd het een complete chaos en is het de bedoeling dat iedereen door elkaar zit.

De Haagse Scoutinggroep De vliegende Hollander is een buddygroep van de Zwitserse Scoutinggroep. Dat nemen de bootslieden wel erg serieus. Bootsman Jonathan zit vooral achter de Zwitserse dames aan.

Subkamp Aan de haven

Vanochtend waren er veel mannelijke jongens die meededen aan de yoga. Dit was vooral omdat de jongens dachten dat er veel vrouwen zouden zijn, maar dat viel helaas wat tegen.

Palmeiland

De rap “Dirhams in mijn zak” wordt steeds meer gedraaid door de groepen op Palmeiland.

Aan de gracht

Tijdens Nawaka hebben vier groepen van subkamp Aan de gracht een nieuwe sociëteit opgericht. Scouting Gooische Groepen. Dit zijn: Scouting Arrowegroep Naarden/Bussum, Scouting Klaas Toxopeus Kortenhoef, Scouting Niftarlake Breukelen, Scouting Zuiderkruisgroep Hilversum.

Het eerst SGG-beraad is al geweest waarin één president en drie co-presidenten zijn benoemd. Het doel waardoor deze sociëteit is ontstaan, is door samenwerken het privilege te bereiken om met één van de ouwehoeren te dineren. Dat is ook gelukt, er zijn 1600 Tit-coins voor geboden.