Bezoekersdag trok ruim 3000 bezoekers

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 21:42
Geschreven door: EvG

Vandaag was bezoekersdag voor de ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en andere gasten van de deelnemers. Ruim 3000 bezoekers bezochten het Nawaka-terrein

De bezoekers konden zaterdag tussen 11:00 uur en 16:30 uur op het Nawaka-terrein. 's Ochtends was het al een dukte van jawelste op de parkeerplaats in Zeewolde. Bussen vol bezoekers gingen richting het Scoutinglandgoed. Scouts kregen bezoek van hun ouders in hun subkamp. De scouts mochten hun ouders laten zien wat er gebeurt in hun subkamp, op de boot, op de steigers en op de Centrale Markt. Er waren ook scouts aan het zeilen met hun ouders of ze keken bij de wrikwedstrijden. Er waren veel activiteiten en workshops  op de Centrale Markt. De medewerkers van Kaap de Goede Hoop hadden veel geregeld zoals: Green eneregy, Einstein express, radiospeldjes, zeilschool en nog heel veel meer. Ook kon je duiken in een bassin van Seahorse diving.  Het was een zonnige en geslaagde dag.