Foto: Wesley Eenjes

Forest Hunted – subkamp Waterval

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 20:23
Geschreven door: EvG

Dinsdagavond hebben de scouts van subkamp Waterval een spooktocht gelopen in het donkere bos.

Piraat Boscalora Barbo heeft zwaar gevochten met andere piraten en is met zijn schatkist aangespoeld op Zuiderzee eiland en heeft daar de schatkist verstopt.  Boscalora Barbo is gevlucht naar het donkere bos en verdwaald. Hij heeft spulletjes achtergelaten om de andere piraten niet te dichtbij laten komen. Dankzij de vuurvliegjes kan hij uit het donkere bos komen.

Scouts willen hetzelfde doen als Boscalora Barbo en waardige piraten worden door de weg te volgen zoals Boscalora Barbo gedaan heeft. De scouts hebben het gevoel dat niet alleen de vuurvliegjes hen de juiste route laten lopen, maar dat er ook nog iets anders is... Help, dat zijn SPOKEN! Gelukkig wisten alle scouts dezelfde route als Boscalora Barbo uit te lopen en weer een stukje dichterbij de gescheurde schatkaart te komen.