ScoutFM op Nawaka 2018

Gepubliceerd: maandag 23 juli 2018 07:46
Geschreven door: Peter Renders

Natuurlijk is ScoutFM op Nawaka met uitzendingen vanaf het Nawaka terrein.

We doen verslag van zoveel mogelijk wat er op het terrein gebeurd en draaien lekker muziek voor op de boot of aan de kant.
Maar er is meer. Vanaf 1 augustus starten we al op www.scoutfm.nl. Je kunt dan al gewoon thuis, via internet of onderweg via je smartphone luisteren naar ScoutFM.
Samen bereiden we ons dan voor op de reis naar Nawaka.
Natuurlijk hebben we dan ook graag contact met groepen die onderweg zijn.

Word jij onze ambasadeur? Mogen we je jou naar de aanloop van het nawaka al bellen terwijl je met de sleepboot onderweg bent? Terwijl je de tenten inpakt of wanneer jullie in de auto zitten? Natuurlijk pak je ook je radio in !

Stuur ons dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bericht via onze facebookpagina.

Word je ScoutFM ambasadeur? Dan hebben we een speciale verrassing voor je, die je op het terrein mag komen ophalen bij onze studio.