Nog minder dan 5 maanden te gaan!


Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 21:08

Gek hoe dat werkt, opeens realiseer je je dat het niet lang meer gaat duren voor Nawaka 2018 van start gaat. We zitten gelukkig op schema: de terreintekening zijn klaar, de programma’s en subkamp activiteiten krijgen vorm, de kledingpakketten zijn vastgesteld etc. etc.

 

 

Dit Nawaka werken we voor het eerste met Productie 2018, een organisatie die zowel de Roverway als het Nawaka faciliteert. Dit is voor ons allemaal wennen, want nieuw. Gelukkig zijn scouts flexibel en zien we dat we er met elkaar wel uit komen, al duurt het soms wat langer dan gewenst! Als projectleiding zijn we trots op de positieve manier waarop jullie met elkaar de organisatie vorm geven en het plezier dat er vanaf straalt. Dit was ook zeker te zien op de succesvolle subkampendag in IJmuiden.

Veel medewerkers zijn aan boord, maar nog niet alle functies zijn vervuld. Ken je nog vrienden, familie of studiegenoten die nog niets te doen hebben aankomende zomer? Vertel ze dan over Nawaka en stuur ze de vacatures door. Binnen de projectleiding hebben we extra versterking gekregen: Liesbeth Schellens werkt komende tijd mee als projectleider omdat Carola er even tussen uit is.

Veel succes en plezier komende tijd met alle voorbereidingen!

Groet,

Carola, Jeroen en Liesbeth

ZEEWOLDE WEERBERICHT