Zonder medewerkers geen Nawaka! Gelukkig is de ‘Nawaka 2018 Crew’ inmiddels al aardig groot, maar we hebben nog steeds vacatures openstaan.

Even bellen is vaak heel effectief en daarom organiseren we zogenaamde ‘belavonden’. Meewerken aan Nawaka is een feest en bezorgt je een unieke en onvergetelijke zomer. Dat willen we graag aan andere mensen vertellen en ze laten horen welke uitdagingen er binnen Scouting Nederland voor hen zijn. De afgelopen maanden hebben we tijdens de belavonden veel (nieuwe) vrijwilligers aan een nieuwe uitdaging geholpen. Met jouw hulp maken we van de volgende belavond een nog groter succes en helpen we weer veel mensen aan een nieuwe job!

Doe je mee? De volgende belavond is op donderdag 16 november a.s. Deze keer is het ook mogelijk om vanuit je eigen huis te bellen. Je krijgt dan aan het begin van de belavond een lijst per e-mail opgestuurd. Deze mensen probeer te bereiken en aan een vacature te koppelen. Via een Google Docs document koppel je terug wie je gesproken hebt. Vooraf ontvang je een integriteits- en geheimhoudingsverklaring, deze vul je in en stuur je voor de belavond per e-mail of post terug.

Bellen vanaf het LSC in Leusden is natuurlijk ook nog steeds mogelijk en gezellig! Als je op het LSC komt bellen zorgen wij voor een maaltijd. Stuur hiervoor een e-mail naar Maartje Snelders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We hopen dat je mee wilt helpen. Uiteraard mag je ook anderen uit je team meenemen of afvaardigheden, graag zelfs! Het maakt niet uit of ze HRM’er zijn of niet. Schrijf je nu in voor de belavond!

Even alles op een rijtje:

Datum 16 november
Tijdstip 18.15 uur - 18.30 uur Inloop
  18.30 uur Samen eten en briefing
  19.00 uur Start bellen
  21.00 uur Stoppen bellen en reacties administratief verwerken
  21.30 uur Samen afsluiten en naar huis
Locatie Landelijk Service Centrum,
Larikslaan 5,
3833 AM Leusden
Benodigdheden Vacatures van jouw team/evenement die extra aandacht nodig hebben.
Eigen laptop (als dat mogelijk is).
Avondeten Graag uiterlijk 15 november doorgeven of je mee-eet bij Maartje Snelders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Aanmelden voor de belavond? Klik hier om je in te schrijven.

Taal / Language