Water-up your skills en vele andere workshops tijdens Nawaka!

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 07:00
Geschreven door: Paul Breedveld, Mirjam Nisters, Pim Bobeldijk, Michiel Porte

Speciaal voor alle Medewerkers worden tijdens Nawaka op de Centrale Markt workshops georganiseerd.

• kaap.jpgMeer weten over de nieuwe Waterwerk kwalificatie lijn?
  • Weten hoe het nieuwe traject naar CWO opleider eruit ziet?
  • Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste waterwerk insignes voor welpen en scouts die tijdens Nawaka gepresenteerd worden?
  • Wil je meer halen uit het waterscouting spel met de voor het waterwerk aangepaste activiteitengebieden?
  • Ben je explorerbegeleider en wil meer weten over hoe je effectief een groep explorers begeleid?
  • Een workshop om je eigen zeilvaardigheden te upgraden?

Aan de bovenstaande workshops en nog vele meer kan je deelnemen tijdens het Nawaka! Inschrijven bij HRM De Brug tijdens Nawaka (vol=vol).

EHBO- en AED/Reanimatie certificaat SNEL INSCHRIJVEN

De workshops EHBO en AED z.s.m. inschrijven in SOL: de e-learning moet namelijk afgerond zijn voordat aan het praktijkgedeelte op het Nawaka kan worden deelgenomen. Voor de workshop EHBO is een speciale kortingsvoucher beschikbaar. Deze bestel je door je op te geven via onderstaande links. Deelname aan de workshop AED/Reanimatie is geheel zonder kosten.

unnamed.jpg