Ik wil mij inschrijven voor het Nawaka. Hoe werkt dat?

Inschrijven voor Nawaka gaat via ‘Scouts Online’, het online inschrijfsysteem van Scouting Nederland.
Per speltak van je groep moet er een groepsinschrijving gedaan worden.
Alle deelnemers worden via de groepsinschrijving ingeschreven voor Nawaka.
Om je in te schrijven moet je eerst inloggen in Scouts Online Hiervoor moet je jouw inloggegevens van Scouting Nederland gebruiken, en daarna klik je op de inschrijfknop voor jouw speltak.
Lees eerst het stappenplan door. Het stappenplan helpt je stap voor stap bij het inschrijven.

Ik heb geen inlogaccount voor ‘Scouts Online'. Hoe regel ik dat?

Je kunt je alleen inschrijven voor Nawaka als je een account in Scouts Online hebt.
Heb je nog geen account, maar ben je wel lid van Scouting Nederland, dan kun je een inlog-account aanvragen. Ga hiervoor naar de website van Scouts Online (sol.scouting.nl). Klik dan op de knop 'login', en daarna op de optie 'inlog-account aanvragen'.

Buitenlandse deelnemers zijn lid van de WOSM of WAGGGS via hun landelijke organisatie. Buitenlandse groepen moeten contact opnemen met de helpdesk voor hun inschrijving.

Ik heb geen e-mailadres. Kan ik onze groep toch inschrijven voor het Nawaka?

Dit probleem zul je zelf creatief moeten oplossen. Misschien kun je het email-adres van iemand anders gebruiken, bijvoorbeeld dat van je ouders. Om een bevestiging van je inschrijving te kunnen sturen, of andere belangrijke informatie tijdens en na inschrijving, is het belangrijk dat je een geldig e-mailadres opgeeft. Gebruik bij voorkeur geen Hotmail- of Yahoo-adres. Dit geeft regelmatig problemen.

Taal / Language