Subkamp Bermuda (scouts)

De Bermudadriehoek is een denkbeeldige driehoek tussen Florida, de Bermuda eilanden en Puerto Rico.
De Bermudadriehoek is vooral bekend (en berucht), omdat er veel scheeps- en vliegtuigrampen en verdwijningen zouden plaats vinden.
Er gaan verhalen dat er rare dingen gebeuren in de Bermudadriehoek.

Lees meer: Subkamp Bermuda (scouts)

Subkamp Waterval (scouts)

De tropische hitte werd al te veel voor de bemanning. Er was geen zuchtje wind en ze waren erg dorstig. Ze hadden de afgelopen dagen geleefd op garnalen. Vanuit het kraaiennest werd plots geroepen: “Een schipbreukeling!”. Langzaam kwam een drijvend gestalte dichterbij.. Een stuk wrakhout met daarop een man.

Lees meer: Subkamp Waterval (scouts)

Subkamp Oase (scouts)

Welkom in de Nawaka-Oase!

Heb jij zin in een woestijnachtig warm nawaka met verkoeling tussen de palmbomen van subkamp Oase? Zie jij jezelf al zitten met je voeten in het warme zand en omringd door fakirs? En wil jij de eerste plaats pakken tijdens de kamelenrace?Dan is dit subkamp de plek voor jou! Natuurlijk zullen we ook lekker gaan zeilen en superveel spetterende activiteiten doen op en rond het water! 

Lees meer: Subkamp Oase (scouts)

Subkamp Palmeiland (scouts)

Combineer het beste van Flevoland met het mooiste van de Verenigde Arabische Emiraten en verblijf 10 dagen in een wereld van goud, olie en klasse! Inclusief ontbijt, lunch, diner, dikke Ferrari en vermaak voor jong en oud. Treed een modern Arabisch sprookje binnen, waar wolkenkrabbers de hemel in torenen en winkelcentra niet alleen winkels, maar ook een achtbaan of skihal huisvesten.

Lees meer: Subkamp Palmeiland (scouts)

Subkamp Atlantis (Medewerkers)

Medewerkers van Subkamp Atlantis: ‘Ik ken geen zekere weg naar het succes, alleen een naar de zekere mislukking: het iedereen naar de zin willen maken.’ (Plato, 380 v.C.) Met deze bekende uitspraak van de historische schrijver over Atlantis wil ik jullie graag opwarmen voor het meest legendarische subkamp van 2018! Juist het naar jullie zin maken is onze missie!

Lees meer: Subkamp Atlantis (Medewerkers)

 
Taal / Language