Op zaterdag 11 augustus a.s. is de bezoekersdag voor ouders (de ouderdag) en op zondag 12 augustus is er een bezoekersdag voor overige partijen en geïnteresseerden.

Op de ouderdag is er rekening gehouden in het programma van Nawaka dat kinderen nog op het terrein met hun ouders kunnen afspreken. Daarom is deze dag speciaal voor ouders. Op de zondag zijn de zeil-, roei- en wrikwedstrijden en zijn de kinderen de hele dag bezig.

Ouderdag

Het terrein is op zaterdag 11 augustus open voor ouders van 11.00 uur tot 16.30 uur. Het parkeren zal (tegen een kleine vergoeding) in Zeewolde zelf zijn waarna je middels geregeld vervoer naar het kampterrein wordt gebracht. Hier volgt later meer informatie over.

In de avond vindt een van de tofste onderdelen van het kamp plaats, de gondelvaart! Tijdens deze vaart gaan alle boten van Nawaka mooi verlicht richting Zeewolde varen onder begeleiding van een vrolijk muziekje. U bent allemaal van harte uitgenodigd om deze vaart vanaf de kant in Zeewolde mee te beleven.

Bezoek uit de buurt

Op zondag 12 augustus gaan de deelnemers weer verder met het normale programma. Wel is het terrein open voor bezoek vanuit de buurt. Woont u in Zeewolde en omstreken en wilt u graag meer te weten komen van het Nawaka, kom dan vooral een bezoekje brengen. Dit kan tussen 11.00 en 16.00 uur.

Tijden en overige informatie zullen hier t.z.t. nog gecommuniceerd worden. Houd de dag in elk geval vrij in uw agenda als u het leuk vindt om een bezoekje te brengen aan Nawaka 2018!


 Speciaal voor de thuisblijvers heeft Nawaka 2018 voordeel geregeld. Komt u naar de bezoekersdag? Plak er dan nog een dag aan vast in de omgeving van Zeewolde en blijf overnachten. Bekijk het overzicht van alle campings in de buurt van Zeewolde

 
Taal / Language