Speciaal voor de thuisblijvers heeft Nawaka 2018 voordeel geregeld. Komt u naar de bezoekersdag? Plak er dan nog een dag aan vast in de omgeving van Zeewolde en blijf overnachten.

zeewolde.jpgStichting Puur Zeewolde

Puur Zeewolde, Puur Plezier, powered by VVV‘ wil recreanten, toeristen en eigen inwoners verrassen met diverse bijzondere belevenissen van eigen bodem. De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, de strandjes, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten, duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden maakt het zo bijzonder. Kort samengevat, Zeewolde biedt puur plezier aan iedereen. Proef de sfeer, kom ontspannen, leef je uit en ontdek het zelf!

Bekijk de Magazine Stichting Puur Zeewolde

logo-het-Groene-Bos.jpg

Camping het Groene Bos

Karaktervolle Groene Camping, gelegen in het grootste loofbos van Nederland! Op ons 4 hectare grote terrein worden vanwege ons rustige karakter niet meer dan 80 plaatsen verhuurd. Zwembaden, bingo’s en drukke horeca komt u bij ons niet tegen. U vind wel rust, ruimte en natuur, ook in het hoogseizoen!

Nawaka 2018 tarief: 22 euro/nacht – standaard plaats, voor max 4 personen

erkemederstrand_lucht.jpgErkemederstrand

Camping aan het water - Aan het langste strand in Flevoland!
Een prachtige locatie aan het Nuldernauw, dat samen met het Veluwemeer, tot de randmeren behoort. Wil je kamperen aan het water, binnendijks, vlakbij het strand of liever kamperen met de hond? Het is allemaal mogelijk. Ook hebben wij verschillende accommodaties in de verhuur Een echte kindercamping en de hondvriendelijkste camping van Nederland.

Nawaka 2018 tarief: 25 euro/nacht – binnendijks, een kampeermiddel (max 8 pers)

RCN Zeewolde - luchtfoto (2).jpgRCN Zeewolde

Ligt aan het Veluwemeer in Zuid-Flevoland, waar het beste van twee werelden samenkomt. Een combinatie van bos en strand maakt vakantiepark Zeewolde een unieke thuishaven voor alle leeftijden. Dankzij onze ligging in het midden van Nederland zijn vele uitstapjes in de buurt.

Nawaka 2018 tarief: 20% korting op een basiskampeerplaats binnendijks. Nacht tarief; van €29,- voor €23,20,- prijs is inclusief 2 personen, elektra en een auto.

122.2.0.34-2291163712.jpgCamping De Parel

Camping de Parel, gelegen in de gemeente Zeewolde in de provincie Flevoland, is een gezellige familie camping waar u zich met uw gezin zeker thuis zult voelen. De camping is 4 hectare groot en is voorzien van 2 toiletgebouwen waardoor u nooit ver hoeft te lopen. Er is, een snackbar, een kantine en een wasserette, waardoor u van alle gemakken bent voorzien.

Nawaka 2018 tarief: We kunnen gedurende dit evenement overnachtingen aanbieden tegen een speciaal tarief van €7,- per persoon per nacht (dit is inclusief standplaats, elektra, toeristenbelasting en milieuheffing). Boeken kan tot uiterlijk 15 juli 2018 via het informatieformulier op onze website onder vermelding van NAWAKA. Boeken na die datum kunnen alleen tegen het dan geldende dagtarief.