De medewerkers van medewerkerssubkamp Atlantis hebben in maart een heel weekend de tijd genomen om avontuurlijke, fascinerende en opwindende plannen te bekokstoven. Hierdoor krijgt het mythische subkamp steeds meer vorm. Hierbij lichten we alvast een tipje van de toga op!

atlantis-2413464_960_720.jpg

Geef je samen op voor expeditie Atlantison, en overdonder iedereen met jouw survival skills. Of vind je het vooral leuk om samen veel te lachen? Kom dan zeker een kijkje nemen bij ‘Ik hou van Atlantis’. Draai aan het rad en dan bepaalt het lot welk spel jij bij ons komt spelen. Ook Cupido heeft een plekje in ons programma. Jij wil toch ook daten met iemand die net als jij de leukste hobby van heel Nederland heeft?

Ben je op een willekeurig moment van de dag klaar met je werkzaamheden en zoek je vertier? Kom dan gewoon naar de subkamptent, daar kun je chillen in de jacuzzi, spelletjes spelen of gewoon lekker ontspannen met andere medewerkers.

Uiteraard is er nog veel meer te doen tijdens Nawaka! Ben je (nog) lid van Facebook? Blijf dan elke dag up to date van de activiteiten en festiviteiten tijdens Nawaka zelf via onze subkamppagina.

Livestream Scoutinglandgoed
ScoutFM

Jouw favoriete nummer nog niet gehoord?