Kaap de Goede Hoop


Gepubliceerd: zaterdag 05 december 2020 18:41
Geschreven door: EvG

Kaap de Goede Hoop organiseert verschillende inloopactiviteiten op de Centrale Markt.

De activiteiten zijn onderverdeeld in acht verschillende thema’s. De thema’s zijn gameword, lounge, discovery, adventure, media, workshop, info en Scouting.

Discovery is onverdeeld in verschillende ontdekactiviteiten. Elke dag is er afwisseling in de activiteiten, oorbellen maken van vurenhout, een dasring knopen, pimp je dasring, armbandjes maken, koken, scheikundige proefjes en nog veel meer.

Bij thema media kan je verschillende activiteiten doen, waaronder  een vuurtoren solderen van koperdraad of het maken van kleine poppetjes. Je kan een verbinding maken via een veldtelefoon naar twee tenten verderop en dan maak je hetzelfde van lego door de communicatie die je via de veldtelefoon heb. 

Volgens Letty, medewerkster van Kaap de Goede Hoop zijn een aantal activiteiten heel erg populair. Zoals de kruip-door-sluip-aanhanger (je kruipt door een aanhanger met obstakels), het lunapark, geblinddoekt lopen door een doolhof en virtual reality-gaming. Je krijgt daar een VR-bril op waarbij echte beelden te zien zijn waar jij dan 'in' loopt.

Een geslaagd Centrale Markt met heel veel inloopactiviteiten. Heb je even niets te doen dan zijn deze inloopactiviteiten zeker een aanrader. Er zit altijd wel iets bij met wat je mee kan doen. Je kan dit allemaal nog tot dinsdag 17:00 uur doen. 

ZEEWOLDE WEERBERICHT